Hobby

Home » Hobby

Hobby: creatief met GlassRoxx

Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam materiaal om mee te knutselen? Dan is GlassRoxx het perfecte product voor jou! Met onze glasgranulaten kan je eindeloos creatief bezig zijn en de mooiste kunstwerken maken.

Ontdek de mogelijkheden

GlassRoxx biedt een breed scala aan kleuren en korrelgroottes, waardoor je eindeloos kunt variëren in je creaties. Of je nu graag sieraden maakt, mozaïekwerken creëert, of glas-in-lood ramen wilt maken, met GlassRoxx kan het allemaal. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden van ons duurzame glasgranulaat.

Glasgranulaat-kleuren

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wat GlassRoxx uniek maakt, is dat het gemaakt is van gerecycled glas. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je de hoeveelheid afval. Daarnaast is ons glasgranulaat volledig veilig in gebruik en voldoet het aan alle milieueisen.

Bestel nu jouw GlassRoxx

Ben je klaar om aan de slag te gaan met GlassRoxx? Bestel dan nu jouw favoriete kleuren en korrelgroottes en begin met het maken van de mooiste creaties. Laat je inspireren door ons duurzame glasgranulaat en geef jouw hobby een unieke twist met GlassRoxx.

Kleuren en korrelgroottes

GlassRoxx is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals helder, blauw, groen, rood en meer. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende korrelgroottes, van fijn tot grof. Zo kan je precies de juiste combinatie vinden voor jouw creatieve projecten. Laat je verrassen door de mogelijkheden van GlassRoxx en creëer iets unieks!

Ivoor

Flou geel

Banaangeel

Zonnig geel

Oranje geel

Diep oranje

Inspiratie en creativiteit

GlassRoxx moedigt creativiteit en artistieke expressie aan door kunstenaars en hobbyisten te voorzien van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als veelzijdig zijn. Met een breed scala aan kleuren en korrelgroottes kunnen gebruikers hun verbeelding de vrije loop laten en unieke kunstwerken creëren die de aandacht trekken en inspireren.

Wiel kleuren glasgranulaat

Klantgerichte service

Naast het leveren van hoogwaardige producten, streeft GlassRoxx naar een uitstekende klantenservice. Wij staan klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven over het gebruik van de granulaten en samen te werken met klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Door een persoonlijke benadering en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat elke klant tevreden is met hun aankoop en creaties.

Jesmonite samenwerking voor unieke creaties

Daarnaast bieden we ook Jesmonite toepassingen aan, waarbij ons glasgranulaat wordt gecombineerd met Jesmonite om unieke en duurzame creaties te maken.