Decoratie

Home » Decoratie

Decoratie: duurzaam glasgranulaat voor creatieve decoratie

Ben je op zoek naar een duurzaam en uniek materiaal om je interieur te decoreren? GlassRoxx biedt glasgranulaten die niet alleen een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur maar ook een milieuvriendelijke keuze vormen.

Unieke en milieuvriendelijke decoratie

Bij GlassRoxx geloven we in de kracht van duurzaamheid en creativiteit. Ons glasgranulaat is een esthetische aanvulling op elk interieur en een bewuste keuze voor het milieu. Met onze diverse korrelgroottes en kleuren kun je eindeloos combineren en creëren.

Decoratie-glassroxx

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wat GlassRoxx uniek maakt, is dat het gemaakt is van gerecycled glas. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je de hoeveelheid afval. Daarnaast is ons glasgranulaat volledig veilig in gebruik en voldoet het aan alle milieueisen.

Breng kleur en textuur in je interieur

Met GlassRoxx geef je jouw interieur een unieke uitstraling. Ons glasgranulaat is verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes, van fijn tot grof, en in een breed scala aan kleuren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallend statement, met GlassRoxx kun je alle kanten op.

Hemelsblauw

Olijfgroen

Goud

Zonnig geel

Kiezelgrijs

Mat wit

Ontdek de voordelen van GlassRoxx

  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Unieke korrelgroottes en kleuren
  • Lichter dan zand
  • Transparant
  • Schittering
  • Natuurlijke schakering
  • Stofvrij
  • Lokaal
Glasgranulaat-glassroxx-gold

Breng je interieur tot leven

Breng je interieur tot leven met de duurzame en creatieve mogelijkheden van GlassRoxx! Kies nu jouw favoriete kleuren en korrelgroottes en geef een unieke twist aan je decoratie. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door de eindeloze creatieve mogelijkheden van GlassRoxx!

Jesmonite samenwerking voor unieke creaties

Daarnaast bieden we ook Jesmonite toepassingen aan, waarbij ons glasgranulaat wordt gecombineerd met Jesmonite om unieke en duurzame creaties te maken.